Imatge de la darrere edició, l'any 2018 de Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava

Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava, una campanya de promoció de producte extraordinària i honesta

D’una de les iniciatives que ens sentim especialmente orgulloses a PR Esencial és la campanya “Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava” que durant vuit anys consecutius  -. del 2011 al 2018,  ambdós inclosos –  vàrem organitzar per al Gremi de Majoristes del Peix de Mercabarna (GMP),  Institut Municipal de Mercats MMBB de l’Ajuntament de Barcelona i la Federació de Productos de Mol.luscs dels Delta de l’Ebre (FEPROMODEL).
La campanya volia recuperar una vella tradició pròpia de la costa catalana: celebrar les revetlles d’estiu, tan nostres – San Joan, molt especialment, i també Sant Pere i Sant Jaume – amb musclos. I amb concret, amb un musclo molt especial, el musclo de roca del Mediterrani, procedent de les aigües reserva de la Biosfera del Delta de l’Ebre, que, entre els mesos de maig i juny, és quan està més bo, ple i i saborós

La campanya començava de manera discreta a manera de test, l’estiu de 2011, al Mercat (provisional) de Sans de Barcelona- Un tast popular de musclos amb la seva salseta marinera – acabats de preparar gràcies a la feina impecable de l’obrador d’Esteban Montero, al Mercat de Sans –  i cava.  Un èxit que es feia palés en la bona acollida en tots els sentits (mitjans de comunicació, paradistes, públic, entitat implicades) va animar-nos a provar l’estiu següent amb dos mercats, I així progressivament fins als 6 mercats municipals, durant dos caps de setmana. Tones de musclos i centenars de persones de totes les edats van gaudir de la iniciativa.
Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava que es va celebrar des de 2011 a 2018

PR Esencial es va encarrgar de la organització i coordinadora de tot l’event, de la relació amb les mitjans i de la imatge de la campanya, gestió de xxss.

El nostre agraïment a la confiança del qui alehores era president GMP, Leandre Serra, amb qui vam madurar el projecte i l’entusiasme del qual ens va engrescar a tots a creure que amb molta il.lusió i bona coordinació es poden fer grans coses.