Title Image

Qui Som?

Som professionals de la bona comunicació

A PR Esencial som professionals de la Comunicació i les Relacions Públiques, especialistes en Marketing de Continguts, Reputació Online i SEO.

PR Esencial

Comunicació a mida

PR Esencial assessorem tant a petites com a grans empreses i organitzacions amb una mateixa filosofia: crear estratègies de comunicació a mida.
Donem als nostres clients una atenció i servei molt personalitzat i proper. Volem treure el màxim partit dels seus productes, marques i també de les seves imatges corporatives.

Som

Especialistes

Tenim clients de sectors diversos. Tanmateix, a PR Esencial podem dir que estem ESPECIALITZATS, amb més de 20 anys d’experiència, en la comunicació estratègica per als sectors: immobiliari, alimentació i gastro-nutrició, gran distribució, hostaleria, turisme-oci i salut.

Garantim

Resultats des del primer mes

A PR Esencial oferim resultats quantificables des de les primeres setmanes, amb estratègies orientades a complir els objectius de cada client.

PR Virtual

Divisió online

PR Virtual és la nostra Divisió Online. Des de PR Virtual gestionem i implementem tot el Digital Branding.

La nostra

Missió

PR Esencial, la Comunicació Empresarial és creativitat i rendabilitat.
La Comunicació és Eficaç perquè uneix preparació, coneixement, experiència i observació.
Només la Comunicació Eficaç ofereix rendabilitat als negocis.

El nostre

Compromís

A PR Esencial establim amb els nostres clients una relació d’absoluta confidencialitat i honestedat professional durant i posteriorment al desenvolupament de les campanyes.